"The People of Paris" out now!

Al jaren trekken we met het gemêleerde gezelschap muzikanten van onder andere de band Moonshine Whiskey het tweede (en soms het derde) weekend van juni naar Parijs om daar de straten en metro(hallen) te vullen met onze rootsy muziek. Altijd weer een belevenis, waar we letterlijk de dagen voor aftellen. Over anderhalve week (dit jaar dus het vierde weekend van juni 2023) is het weer zover. Vooruitlopend daarop schreven Camiel Deelen (K1000) en G.R. Harrison het nummer “The People of Paris”, waarin we het weliswaar veranderde Parijs, maar vooral ook de onveranderde mensen in Paris een ode brengen. Cher Parisiens, nous revenons!

 We are resting.....no more!

Eind 2019 nam Moonshine Whiskey (MW) even pauze. We lieten de vertrouwde samenstelling even los, zodat ieder zijn eigen muzikale, creatieve pad kon bewandelen. Al gauw bleek het Moonshine-feest (ook door onszelf) niet gemist te kunnen worden en vulde de agenda zich stiekem toch weer met optredens. Korte tijd daarna was het met een klein zomer-intermezzo in 2020 weer stil door Corona. Ook aan die nare, stille en voor velen erg vervelende fase lijkt een einde te komen. De Moonshine-train komt dus ook weer op stoom. All aboard....!  G.R.


Live@Grand Theatre of Zitterd out now!


Moonshine Whiskey

"Live at the Grand Theatre of Zitterd"

(2017, available@gigs)

 

to order, click hereUpcoming shows


MOONSHINE WHISKEY is een muziek-collectief uit het zuiden van Limburg die akoestische folkmuziek maakt met veel aandacht voor het vocale. De leadzang verandert voortdurend zodat er voor het publiek veel afwisseling te beleven valt. Voor Moonshine Whiskey is muziek maken gelijk aan een feestje bouwen en daar mag het publiek graag van meesmullen. En de band musiceert het liefst zonder ‘elektriekerij’, akoestisch dus. Hun stijl varieert van Presley tot Springsteen en van Dylan tot Elbow.

 

Moonshine Whiskey boeken? Klik hier

Moonshine Whiskey op Facebook. Klik hier

 

Leden: Janneke Meessen (zang, bas), Maartje Meesen (zang, dwarsfluit), Kristy Hollands (percussie, zang), G.R. Harrison (zang, gitaar, mandoline), Harm van de Mortel (bas, contrabas), René Bijlmakers (zang, gitaar, mondharmonica), Joep Larue (zang, gitaar, banjo, mondharmonica), Winand Bijlmakers (piano, mandoline, accordeon) Camiel Deelen (gitaar, resonator, lapsteel).


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.