Moonshine Whiskey - Live at the Grand Theatre of Zitterd

In 1 maand van idee tot release! Zo moet dat, het is geen grap. Moonshine Whiskey brengt op 8 juni 2017 ter ere van de jaarlijkse tour door de Parijse straten een live album uit. Ter afsluiting daarvan staat Moonshine Whiskey op 11 juni om 17.30 op het Wheels & Bites Festival in Heerlen. De CD zelf is alleen bij ons verkrijgbaar, dus kom naar onze optredens of mail of stuur een bericht via Facebook als je hem wil.

 

Deze plaat zegt alles over de aanpak en spontaniteit van deze rootsband uit het Zuiden des lands, die al since 2012 opduikt waar een rootsparty gonst.

 

In het (whiskey)vat van deze plaat tref je 11 tracks aan van de show van 16 mei 2017 in de Stadsschouwburg van Sittard, door de Moonshiners die avond gekscherend tot "The Grand Theatre of Zitterd" omgedoopt.

 

De live opnames werden verzorgd door audiotechnicus Sem Jongen, de hoes en productie waren in handen van respectievelijk K1000 en G.R.Harrison met (veel) hulp van Jimmy Duchateau en uitgebracht op SMLrecords. Eindelijk kan iedereen de toffe sfeer van onze live-shows ook thuis uit de speakers laten knallen.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.