The Wild Specialties REUNITE!

Er is al vaker op gezinspeeld, maar zondag 18 december 2016 vanaf 16.30 uur staan ze er weer: THE WILD SPECIALTIES. Ter gelegenheid van de opening van De Brouwschuur aan de Parallelweg 143 in Weert (www.debrouwschuur.nl) blazen ze nog een keer "Beautiful Today" van de bühne af.

 

Gewoon, omdat het een geweldig plaat is, die het verdient nog eens live te spelen, zeggen ze zelf.

 

Vlak na de release van die eerste echte plaat in 2009 (in 2002 bracht de band al een EP uit), hielden ze het voor gezien. Waarom, dat weer eigenlijk niemand. De bandleden van de doken vervolgens in tal van andere bands op, zoals The Royal Axe Specialties, The Big Four Quintet, G.R. Harrison, Elmore D, Moonshine Whiskey en The Implosions om er maar een paar te noemen. 

 

Of het een eenmalige reünie wordt? Wie zal het zeggen. Beluister "Beautiful Today" hier op Spotify (of klik op onderstaande platenhoes) en mis dit unieke concert, onder het genot van een Witte Wuîles of Tungeler Tripel, niet. Tot dan!

 

The Wild Specialties zijn Bas Janssen, Harm van de Mortel, Roy Vranken, Harald Moonen en Ruud Gijsen (alias G.R. Harrison).

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.