Verslag: Moonshine Whiskey en The Cosmic Carnival in de Nieuwe Nor

Beter laat dan niet: Hier de recensie van Dani Silvia op www.retronique.nl:

 

"Moonshine Whiskey en The Cosmic Carnival in de Nieuwe Nor. Nog nooit van gehoord, treat maar klinkt best gezellig, sovaldi dus gaan! En soms blijkt een concert bezoeken zonder eigenlijk precies te weten wat je te wachten staat de juiste keuze.

Moonshine Whiskey is een band om vrolijk van te worden. De afwisselende vocalen zorgen ervoor dat het vernieuwend blijft en de band lijkt de harten van het publiek al gestolen te hebben vanaf het eerste nummer. De band bestaat vanavond uit onder andere Maartje Meessen (Lesoir), Joep Larue (Uncle Joe & The Sweet Busters) en G.R. Harrison (The Wild Specialties). Moonshine Whiskey staat garant voor een feestje en wanneer hoofdact The Cosmic Carnival wordt uitgenodigd om het laatste nummer mee te doen wordt precies duidelijk waarom beide bands op deze avond zo’n goede combinatie is.

The Cosmic Carnival: vrolijk, kleurrijk, dromerig. Een band die een moderne twist geeft aan liedjes die geïnspireerd zijn door de jaren zestig en zeventig. De Rotterdamse band won begin dit jaar nog een plek op Sziget Festival in Boedapest. Afgelopen augustus speelden zij daar dankzij 3FM op de Talent Stage, vanavond gewoon ingetogen, maar toch groovy, in de Nieuwe Nor. En dat past perfect."

 

Moonshine Whiskey is de komende periode weer een aantal keren "on the roll". Check hier de data. bron: www.retronique.nl

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.