19 dec. 2015: Waddis CD release (Tapijn brasserie Maastricht)

Waddis...? Waddis.nl ja! Het duurde bij mij ook even voordat ik doorhad waddis: Joep Delarue, Jimmy Dee en Sietske van Wilgenburg (en misschien vergeet ik er een paar), een clubje gedreven muzikanten en creatievelingen, die muziek in Zuid-Limburg en inmiddels ook Belgisch Limburg promoten. Het cultiveren van muzikaal talent, zoals ze zelf zeggen.


Hun open mic avonden in Cafe Forum te Maastricht worden al lange tijd goed bezocht en zijn -zeg ik uit eigen ervaring- erg gezellig. Ga er niet heen als je op woensdagochtend vroeg iets belangrijks hebt, want dikke kans dat je dat in brakke toestand zult moeten doen. Anderzijds... je leeft maar 1 keer.


En, wat doen ze nu weer? Ze maken via "fundraising" met de meest trouwe bezoekers van de open mic avonden een hele fijne plaat! Ik had het genoegen op een paar nummers gitaar- en mandoline partijen in te spelen en heb dus een kijkje in de keuken van Jimmy Dee's studio gehad.


Alle reden om op 19 december a.s. naar de Tapijn Brasserie (voormalige Tapijn kazerne) te Maastricht te komen en dit mee te vieren en natuurlijk een CD te kopen. Waddis.nl? Daddis!


G.R.Harrison

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.