zo 29 nov 2015: G.R. Harrison en Dan Vanhoudt in de huiskamer van Loek!

Het is alweer een jaar of wat geleden dat ik met The -toen nog- Royal Axe Specialties in de woonkamer van Loek in Echt speelde. Toplokatie, toporganisatie (gastheer Loek en gastvrouw Anneke) en topsfeer.

 

Op zondagmiddag 29 november 2015 worden plusminus 45 mensen in de tot theater omgebouwde huiskamer van Loek en Anneke getrakteerd op koffie, gebak, een drankje, Dan Vanhoudt en ondergetekende, G.R. Harrison samen met Esther de Bont (violiste op het album Inheritance). Julo verzorgt het voorprogramma.

 

Dan en ik zijn overigens geen onbekenden van elkaar. In 2012 produceerde ik Dan's EP "Being Human" en traden we enkele keren samen op. Recent zaten we nog samen in de studio en zijn we muzikale kompanen in het dialectische "Alles Geit Plat", waarmee we in de Limburgse theaters te vinden zijn.

 

Synergie genoeg dus. Alle reden dus te verwachten dat we elkaar muzikaal op 29 november a.s. zullen opzoeken. Komt dat zien, proeven en horen.Tot dan! G.R. Harrison.

Reserveren: loekenanneke@ziggo.nl

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.