G.R.Harrison - Wait (rooftopsession voor ikbeninheerlenwatnu.eu)

Eén van de laatste zomeravonden van 2015 op één van de tofste daken van Heerlen met uitzicht op het Parkstadtheater. Hij pakt zijn gitaar, suitcasedrum en mondharmonica uit en begint te spelen. Hier deel 1 van 'Muziek of wat' met G.R. Harrison! 'Muziek ofwat' is een reeks akoestische rooftop sessions in Heerlen (en omgeving) en onderdeel van www.ikbeninheerlenwatnu.eu. Met dank aan Coen Leuven voor beeld en geluid. Het nummer 'Wait' staat op het recent verschenen album 'Inheritance' van G.R. Harrison en is een knipoog naar een bekend Nederlandstalig nummer. Herken je het? Laat het weten aan G.R. Harrison en ontvang een gratis CD. Komende zondag 13 september 2015 om 16.00 uur speelt G.R. Harrison een dubbelconcert met Cedar Spring in Pandora Podium te Wahlwiller, klik hier voor alle upcoming shows.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.