Rooftopsessie G.R. Harrison voor www.ikbeninheerlenwatnu.eu

Na tig trappen door een vervallen, verlaten, leegstaand pand in het centrum van Heerlen klimmen we het dak op voor de rooftopsessie ter promotie van de muziekscene in Heerlen (www.ikbeninheerlenwatnu.eu). Even verheven boven de stad, genietend van het uitzicht. Een setup van enkele mics en camera, pilske open, proost en spelen maar. Zon, wolken en wind wisselen elkaar tijdens de 4 nummers die we opnemen af, terwijl Heerlen langzaamaan zijn dag afsluit en tot rust komt. De donkerte valt, alweer vroeger dan gisteren. De zomer trekt zich terug. Een groep graffiti artiesten trekt aan de sessie voorbij op hun toer door het pand. Verlicht door telefoons en zaklampen daalt de stoet weer af om zich te mengen in het stadse leven. Check mijn, maar ook de andere rooftopsessies binnenkort op Youtube

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.