Popmagazine Heaven recensie Inheritance 

G.R. Harrison – Inheritance (SML Records)

Inheritance is al weer het vijfde album van deze in Maastricht geboren singer-songwriter. Hij wordt bijgestaan door twee prima muzikanten: Rick Haring (soundscapes en orgels) en Esther de Bont die meer dan vaardig een viool hanteert. En op één track horen we de drums van ene Beuker: Al met al is dit een album waar niet veel op valt aan te merken maar waarbij ik evenmin ooit echt opveerde. Een aarig kabbel-de-kabbel plaatje dus. De beste track is inderdaad de titelsong Inheritance - en dat vooral dankzij de prachtige viool van voornoemde Esther. Seven Years biedt een fraaie partij voor de piano van G.R. Wait had zonder meer beter geklonken zonder die "orgels". Een gevalletje prima artiest nog altijd op zoek naar beter materiaal denk ik dan. Of naar een betere producer?

Cees Bronsveld

(Deze recensie werd schriftelijk ontvangen van Popmagazine Heaven, doch niet in het magazine zelf afgedrukt)


Reactie schrijven

Commentaren: 0

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.