G.R. Harrison meets Cedar Spring (13 september 2015, pandorapodium.nl)

Toen ik een paar jaar terug voor het eerst met goede vriend singer songwriter Matthew de Zoete op weg was naar Pandora Podium aan de Oude Baan 21 in Wahwiller, kon ik nauwelijks bevroeden wat een magische avond het zou worden in dit evenzo theatertje. Gerund door mensen met passie voor de magie achter muziek, theater, kunst....en zelfgebrouwen bier. Geen wonder dat ik nu al zin heb om juist daar op 13 september 2015 vanaf 16.00 uur de nummers van mijn nieuwe plaat met Esther de Bont te spelen.


Reserveren via telefoonnummer 06 - 11853041 of per e-mail alwindenbiesen@hetnet.nl is zeer aan te bevelen, want onderdeel van de magie is dat er slechts 25 a 30 mensen in passen. Zorg dat je het niet mist! G.R. Harrison www.pandorapodium.nl 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.