"She left me for Jesus" onthuld!

Al een aantal keren kreeg ik na optredens de vraag van wie het nummer "She left me for Jesus" is, dat ik in diverse settingen met o.a. The Royal Axe Specialties en Moonshine Whsikey maak en nogal aanspreekt. Een fantastisch ironisch nummer over iemand wiens vrouw in de Here raakt, hem niet meer ziet staan en zichzelf aan hem spiegelt. Vandaar dit blogbericht. Het is helaas niet van mezelf maar van Hayes Carll, een fantastische singer songwriter met veel humor in zijn teksten. Het zou zomaar kunnen dat ik er binnenkort een vervolg op schrijf. Het nummer heeft namelijk een nogal open einde dat vraagt om verteld te worden. Enjoy en... hou me in de gaten..... G.R. Harrison

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.