Hemelvaart = met the Electrophonics op Breda Jazzfestival

14 mei 2015 stond ik met The Electrophonics op Breda Jazzfestival. Het was alweer 2 CD's geleden na Catch that Swingtrain (Moulin Blues live album). Alle nieuwe nummers voor 2 vette sets doorgerepeteerd dus maar. Al had ik kunnen weten dat Stephan Hermsen na 2 nummers zijn eigen gang gaat en de setlijst de prullenbak in kan. Zo werden de gigs in het verleden altijd "op maat gesneden" en dat was deze keer niet anders. Mijn god, wat een toffe gig. Kleine 500 man voor onze snufferd en het zonnetje op onze snufferd. Tot de laatste noot, toen hielden de weergoden het niet meer en "huilden" ze alle blues uit de hemel! Achteraf bleek BB King precies op deze dag te zijn gestorven. Ik meende al dat ik zijn ziel op het podium voelde rondwaren. May God have his soul! Zoals het een echte Hemelvaart betaamt. G.R.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.