"Alles geit plat" bij TVL

Wie uit Limburg komt en nog niet van "Alles Geit Plat" gehoord heeft mag zich oprecht schamen. Dit collectief van plm 15 muzikanten en singer songwriters spelen al enkele jaren de theaters plat met hun dialect versies van Bob Dylan, Bruce Springsteen en vele vele andere legendes. En dat in een sfeervol jasje, met veel lol en jolijt en een heerlijke band. Het mooie is dat dat alle muzikanten de hele show op de bühne blijven en zo van elkaar genieten alsmede van het nodige commentaar voorzien.

 

Onlangs maakte TVL een anderhalf uur durende special over Alles Geit Plat die op www.tvl.nl is te zien en werd uitgezonden in het kader van de voorstelling in Parktheater Limburg te Heerlen. Inmiddels heeft alles geit plat ook een youtubekanaal opgericht waarop alle nummers uit die special zijn te zien. Klik hier om naar het youtubekanaal te gaan.

 

Alles geit plat bestaat onder andere uit: Rene Bijlmakers, G.R. Harrison (Ruud Gijsen), Dan Vanhoudt, Joep Coenjaerts, Ivo Rosbeek, Paul van Loo, Bart Bijlmakers, Winand Bijlmakers, Janneke Meessen, Maartje Meessen, Paula Paashuis, Ton Engels.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.