We are resting.....

We hebben na een paar drukke jaren een pauze ingelast. In de oude vertrouwde samenstelling zult u ons de komende tijd niet regelmatig op de bühne vinden. Uitzonderingen zijn er altijd....  Missen hoeven jullie ons als muzikanten niet.

 

Het collectief heeft zoveel inspiratie opgeleverd dat de muzikanten van MW de komende tijd in andere varianten de bühne wel raken! Holy Cheese, Alles Geit Plat, G.R. Harrison, Jimmy "Denver" Duchateau etcetera.

 

Daarnaast broedt er iets met eigen "moonshine"-achtig werk in collectief verband, dat door de singer songwriters  van MW "on and off the road" is ontstaan. Het zal zijn weg naar buiten vinden....

 

G.R.


2017 NEW album out now!


Moonshine Whiskey

"Live at the Grand Theatre of Zitterd"

 

to order, click hereUpcoming shows


MOONSHINE WHISKEY is een muziek-collectief uit het zuiden van Limburg die akoestische folkmuziek maakt met veel aandacht voor het vocale. De leadzang verandert voortdurend zodat er voor het publiek veel afwisseling te beleven valt. Voor Moonshine Whiskey is muziek maken gelijk aan een feestje bouwen en daar mag het publiek graag van meesmullen. En de band musiceert het liefst zonder ‘elektriekerij’, akoestisch dus. Hun stijl varieert van Presley tot Springsteen en van Dylan tot Elbow.

 

Moonshine Whiskey boeken? Klik hier

Moonshine Whiskey op Facebook. Klik hier

 

Leden: Janneke Meessen (zang, bas), Maartje Meesen (zang, dwarsfluit), Kristy Hollands (percussie, zang), G.R. Harrison (zang, gitaar, mandoline), Harm van de Mortel (bas, contrabas), René Bijlmakers (zang, gitaar, mondharmonica), Joep Larue (zang, gitaar, banjo, mondharmonica), Winand Bijlmakers (piano, mandoline, accordeon) Camiel Deelen (gitaar, resonator, lapsteel).