Broor - G.R.Harrison & Dan Vanhoudt

Yes, hij is live! De nieuwe singel en videoclip van Broor (een vertaling van Brother van Peter Katz & Royal Wood). Klik hier om de clip te bekijken.

 

Broor is niet alleen een ode aan de vriend- en broederschap van deze twee muzikanten, in de Limburgse scene bekend als Dan Vanhoudt en G.R.Harrison, maar ook een promotie van Alles Geit Plat (klik hier voor het YouTube kanaal), het Limburgse muziekcollectief dat nummers van grootheden op respectvolle wijze vertaald en de theaters in brengt.

 

Tijdens een intieme en gezellige presentatie werd Broor op 14 april jl. in de Biesenhof in Geleen ten doop gehouden, gespeeld, getoond en vervolgens 'live gezet' op YouTube. Binnen 2 dagen had Broor meer dan 300 views en was de eerste airplay een feit. 

 

Red Rooster Venlo draaide Broor op zondag 17 april jl. als voorproefje op het concert van Alles Geit Plat van donderdag 21 april jl. in het tot de nok gevulde Wereldpaviljoen in Steyl, georganiseerd door Cultuurpodium De Speelplaats. Het eerstvolgende concert van Alles Geit Plat vindt plaats op 29 juni a.s. in de Kloosterbibliotheek te Wittem. Wacht niet te lang met resereven, want vol is vol.

 

Meer info en concertagenda van Alles Geit Plat, klik hier.

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.